Wij zijn een industrieel toeleveringsbedrijf voor het fijnere plaatwerk. Met een hightech machinepark en 50 gekwalificeerde medewerkers, zijn we een gevestigde waarde in België.
Metaalbewerking is de reden van ons bestaan: lasersnijden, ponsen, plooien, (robot)lassen, draadbewerking, poederlakken,...
Werken bij Lesage betekent dat je meewerkt aan de productie van goederen in de verlichtingswereld, indoor & outdoor furniture, bouwgerelateerde sectoren, behuizingen, reclame, ... Heel divers!

Kwaliteit en afwerking dragen we dan ook hoog in het vaandel. Je komt terecht in een team van vakkundige medewerkers waar de anciënniteitsgraad hoog ligt. Hier kom je dagelijks terecht in een aangename werksfeer, waarbij de leidinggevenden makkelijk bereikbaar zijn: de West-Vlaamse sfeer in een familiale KMO.

http://www.lesage-nv.be

Op zoek naar een CNC operator/insteller Lasermachine

Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van een CNC lasermachine (Trumpf).

Je zorgt voor een kwaliteitsbewuste en planmatige afwerking.

Je houdt toezicht op de machine en het goede verloop van de productie.

Je voert een controle uit op de geproduceerde stukken, stuurt bij waar nodig.

Je kan de verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat,...) van het stuk en het gereedschap bepalen.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt genoten van een technische opleiding (bij voorkeur metaalbewerking).

Je hebt een stabiele cv en werkervaring als operator lasermachine.

Je bent gemotiveerd en leergierig ingesteld.

Ploegwerk is voor jou geen probleem.

gewenste ervaring

drie tot vijf jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Wij bieden jou een aantrekkelijke verloning in een stabiele werkomgeving.

Een lange termijn tewerkstelling in een aangename familiale sfeer.

Je geniet van ons een gedegen opleiding.

Een uitdagende en gevarieerde job in eigen streek.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz